Yoga i Hjärtat av Kungälv

Klicka här för att redigera underrubrik

klangmeditation

Varmt välkommen till en stund av vila och återhämtning på Freyoga i Kungälv.❤️

Catarina Stigberg spelar på sina underbara tibetanska klangskålar. Klangerna hjälper dig att expandera och fyllas av ny livskraft och glädje. Vibrationerna har en vidunderlig förmåga att stödja kroppens självläkande krafter.
Efter klangmeditiationen tar vi en kopp te.

Tid: Onsdag 30/10 kl18.00-19.15
Investering: 250:-
Föranmälan till Freyja 0766-48 88 83 eller Catarina 0707-82 35 50

Workshop - Hormonyoga för kvinnor


Tid:    Lördagen 19/10 kl 10.00-12.30
Plats: Freyoga, Västra Gatan 72, Kungälv


Hormonyoga är bra för alla kvinnor*, och speciellt bra för kvinnor från 35 år och uppåt. Vid regelbunden träning stimuleras hormon- och immunsystemet, samtidigt som kroppens smidighet och styrka förbättras.

Hormonerna är nyckeln till vårt välbefinnande, och styr humör, tankar och lust. Hormonerna påverkar oss under livets olika faser, exempelvis under PMS, graviditet och klimakteriet. Hormonyogan ger vidare en vitaliserande energi till åldrandeprocessen.

Under workshopen får du praktisera sju olika yogaställningar som specifikt stimulerar äggstockar, sköldkörtel, hypofys och binjurar. Andningen är i fokus. Vi avslutar med skön avspänning och meditation.
Ett kompendium med bilder och beskrivningar av övningarna från workshopen ingår och tanken är att du efter den här workshopen enkelt kan träna på egen hand.

Anmälan till Freyja 0766488883
8 platser - först till kvarn

Investering 400kr

Varmt Välkomna till Freyoga!

*Kvinnor med bröstcancer av hormonell art bör inte utföra övningarna. Detta gäller även kvinnor med myom och andra besvär i livmodern.
Klangmeditation & Yoga 28/11


Återkommer med mer information.