top of page

Om mig

Jag heter Freyja Sverrisdóttir

Jag har alltid älskat fjärilar......de är vackra men de också är så mycket mer. Från ägg till larv till puppa till fjäril. Ständigt i förändring, ständigt i utveckling. Från

det lilla oansenliga till det vuxna och magnifika. Ungefär som vi människor fast så mycket tydligare, från det lilla fröet i livmodern till den vuxna människan med möjlighet att växa, expandera, inhämta kunskap, blomma, göra oss erfarenheter, uppfylla drömmar och....

...en vacker dag kanske man driver sin egen yogastudio.

Jag kommer från Island, där jag växte upp nära havet i en liten fiskeby på Västlandet. Sedan dess har jag arbetat och bott i fem olika länder. Detta har gjort mig öppen, ödmjuk och erfaren som människa. Jag tycker om att resa och upptäcka nya platser och kulturer. Det väcker alltid nya tankar och idéer.

Mitt intresse för hälsa och välbefinnande vaknade tidigt i livet och har längs vägen utvecklats i lite olika riktningar. Så småningom smälte det hela samman i en tydlig riktning och att arbeta med yoga på heltid var det logiska valet från hjärtat.

Jag har haft förmånen att utbilda mig för flera olika duktiga lärare, bland annat: Tomas Frankell, Jona Dahlqvist och Ulrica Norberg.

Detta har gett mig en bred kunskapsbas och många nya insikter.

Att ha möjligheten att undervisa och dela yoga är en gåva. Att med enkla medel uppmuntra till utveckling både i kroppen och sinnet hos mina deltagare är en ynnest jag är oändligt tacksam för. Medlen är enkla, jordnära men kraftfulla och givande, ungefär som Island när man tänker efter.

Magin/energin som uppstår i ett rum där alla andas och rör sig medvetet men naturligt, mjukt eller kraftfullt men ändå avslappnat, är ljuvlig. Som att kliva in i en mjuk kärleksfull bubbla där det du gör är från hjärtat, oavsett om det är Asana( rörelse) Pranayama (andning) eller meditation.

Jag tycker att det är viktigt att undervisa utifrån den enskilda individen, efter de egna förutsättningarna. Därför ligger fokuset på smågrupper med personlig vägledning. Alla är vi olika! Visst är det spännande?

Freyja

bottom of page