Yoga i Hjärtat av Kungälv

Klicka här för att redigera underrubrik

Beskrivning av Yoga KlasserMorgon Yoga

Energigivande yoga klass. Ett mjuk start på dagen där vi stretchar och sträckar ut kroppen och fyller den med positiv och balanserad energi.


Lugn Yoga

Klassen för dig som är nybörjare, i rehabilitering eller bara vill ha ett lugnare/mjukare tempo. Vi omväxlande sitter, står, eller ligger ner i denna form av yoga. Mjuk och skonsam aktivering som stärker och sträcker muskulaturen samt smörjer upp leder och ligament.


Yin Yoga

Yinyoga är en blandning av yoga, mindfullness och kinesisk medicin som passar alla. Den är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. Vi jobbar med bolster och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt och vilar I nuet.


Om du är stressad, har svårt för att varva ner, är mycket stel eller spänd, har problem med cirkulation eller är emotionellt upprymd, är yinyoga något för dig.

Genom yinyoga får du ett bra komplement till mer aktiv och flödande yoga eller annan fysisk träning, genom att du här får arbeta med att stärka kroppens egna förmåga att återhämta och varva ner.


Hatha Yoga  

Klassen för dig som är ny eller för dig som vill slipa grunderna inom styrka, balans och teknik. Vi går igenom grunderna i de vanligaste positionerna stående, sittande och liggande samt flödar igenom solhälsningarna i takt med våra andetag.

Kundalini 

Kundaliniyoga är en kraftfull transformerande yogaform som tar dig på en resa in till roten av ditt varande. När du aktivt praktiserar denna yogaform får du tillgång till redskap som är kraftfullt självläkande och som hjälper dig vara stabil i livets dalar och toppar. Kundaliniyoga är en yogaform som stärker ditt nervsystem, stärker ditt fokus och som tillåter dig att landa i din fulla potential som människa.


Yin/Yang Yoga

En klass som börjar med lugna yin yoga övningar och går sen över till mer aktiva övningar i takt till andningen.Välkommen !