top of page

Beskrivning av Yoga Klasser

Sensing Yoga

Lätta inkännande rörelser som grundar sig i att få igång så mycket rörelse som möjligt inuti din kropp och reglera ditt nervsystem till lugn och ro systemet i stället för stress.
Sensing yoga kommer från tanken hur vi på bästa sätt kan behålla optimal hälsa genom att studera vår natur, djur, små barn och naturfolk. Sensing yoga går ifrån det statiska och utförs stående, sittandes eller liggandes på golvet med lätta lirkande och pendlande rörelser.

 

Yin Yoga

Yinyoga är en blandning av yoga, mindfullness och kinesisk medicin som passar alla. Den är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position mellan 3-5 minuter. Vi jobbar med bolster och block för att kunna slappna av så mycket som möjligt och vilar I nuet.

Om du är stressad, har svårt för att varva ner, är mycket stel eller spänd, har problem med cirkulation eller är emotionellt upprymd, är yinyoga något för dig.

Genom yinyoga får du ett bra komplement till mer aktiv och flödande yoga eller annan fysisk träning, genom att du här får arbeta med att stärka kroppens egna förmåga att återhämta och varva ner.

Hatha Yoga

Klassen för dig som är ny eller för dig som vill slipa grunderna inom styrka, balans och teknik. Vi går igenom grunderna i de vanligaste positionerna stående, sittande och liggande samt flödar igenom solhälsningarna i takt med våra andetag.

Kundalini

Kundaliniyoga är en kraftfull transformerande yogaform som tar dig på en resa in till roten av ditt varande. När du aktivt praktiserar denna yogaform får du tillgång till redskap som är kraftfullt självläkande och som hjälper dig vara stabil i livets dalar och toppar. Kundaliniyoga är en yogaform som stärker ditt nervsystem, stärker ditt fokus och som tillåter dig att landa i din fulla potential som människa.

Välkommen !

bottom of page